За Нас

Хотел “Царска Баня”

Хотел “Царска баня” (Royal Bath), гр. Баня, обл. Пловдив е луксозен целогодишен балнеохотел, който се намира в прегръдката на Средногорският Балкан на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.

Царска баня (Royal Bath) Ви предлага неповторимо бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен и непретенциозен дизайн в стаите и ресторанта, учтиво обслужване и отлична кухня, Център за физиотерапия рехабилитация, предоставящ разнообразни релаксиращи и лечебни терапии, Външен басейн с топла минерална вода /работи целогодишно/, Конферентна зала за работни срещи и семинари. В непосредствена близост до хотела се намира минералният източник с температура на водата 51° C и захранва целия комплекс. Зелените паркове, ограждащи комплекс Царска баня Ви карат да усетите природата и да поглезите сетивата си.

Разположението на Физиотерапия комплекса е в непосредствена близост до централния плаж и потопен в градския парк, мястото предлага възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за едно „здравословно прераждане“.

Царска баня (Royal Bath) разполага с 27 единични и двойни стаи и 3 апартамента, обзаведени стилно, комфортно и практично. Комплексът предоставя всички необходими удобства както за релакс, така и за организиране на различни по вид мероприятия. Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени срещи, призентации, пресконференции, обучения и семинари в Модерната конферентна зала оборудвана с необходимия клас техника. Капацитетът на залата е 100 човека.

Очакваме ви!

Само няколко причини за да изберете да отседнете в “Царска Баня” …

Безплатен WiFi

Защото бизнесмените и туристите се нуждаят от интернет навсякъде!

Рум Сервиз

Насладете се на цялостния рум сервиз, с опция за поръчка на храни и напитки!

Безплатни Парко Места

Резервирайте стая и ще имате достъп до паркинг, безплатно без такси!

Коректно обслужване

Коректно и професионално обсжлуване от персонала, гарантиран супер престой!

Отзиви

Чудесно място за отдих! Благодарим на целия персонал за любезността и учтивостта!

Костадин Оризов

Доволен клиент - 31.03.2017

Много чисти и хубави стаи .Мил персонал.
Тихо е и е много приятно за почивка.
Жалко само,че няма закрит басейн,но всичко останало е супер!
Благодарим за всичко!

Соня

Доволен клиент - 17.04.2017

Благодарим на целия персонал на хотела и ресторанта за чудесната ваканция!

Лили, Стефи и Мария

Доволни клиенти - 23.09.2016

Разгледайте нашите специални оферти!